Most itthon vagyok még vasárnapig - már dec 22 óta itthon vagyok amúgy -, de az itthoni történésekről nem írok, azokat élőszóban osztom meg veletek. Csak egy pár szót, hogy mit tervezek a jövő félévre.

El szeretnék menni Aberdeen-be, Glasgow-ba és Invernessbe. Messzebb sajnos nem fogok tudni eljutni, mivel nem lesz rá elég időm. Az idő az a faktor, ami nagyon be tud kavarni, több napra nem fogok tudni elmenni sehova, mert rengeteg lesz a tanulnivalóm. Ezek a városok azonban kb. 2 órán belül elérhetőek, így egy-egy napra is meglátogathatóak. Aberdeen-re főleg kíváncsi vagyok, nemrég olvastam a Tű a szénakazalban című könyvet, és abban elég sok szó esik erről a városról, úgyhogy muszáj lesz megnézni.

Szakdoga, egyéb esszék, diplomavédés (itt is, ott is), szóbeli elbeszélgetés a prágai ösztöndíj miatt éssatöbbi. Ezek szerepelnek még a június elejéig terjedő palettán, elég sűrű lesz. Közben hazajövök 3 hétre, ott annyi a tavaszi szünet, és elvileg még vissza kellene mennem megvédeni a diplomamunkát és levizsgázni. De nagyon örülnék neki, ha az megoldható lenne, hogy még a szünet előtt ezt el tudjuk intézni, így nem kellene már visszamennem (a repjegy itt a fő szempont).

Majd igyekszem ezentúl sűrűbben írni, nem elhanyagolni a blogot. Ha nem is olyan intenzitással mint szeptember, október tájékán, de időnként írni egy pár mondatot. És bízzunk benne, hogy nem lesz sztrájk Ferihegyen, és Frankfurtban is eltakarították azt az irdatlan mennyiségű havat.

Szerző: harsfatea  2009.01.08. 11:48 Szólj hozzá!

Címkék: itthon tervek

A bejegyzés trackback címe:

https://dundi.blog.hu/api/trackback/id/tr53865161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása